Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2008 22:52 - Моден кошмар. В Мюзик Айдъл и Пей с мен излязоха с еднакви рокли.
Автор: evadi Категория: Забавление   
Прочетен: 802 Коментари: 0 Гласове:
0



image         

Поредният състоял се концерт на Мюзик Айдъл премина общо взето под надслов „Да изкритикуваме най-добрите“.
Вземайки предвид поставената им нелека задача, да пресъздадат песни от различни филми, критиката на журито дойде малко в повече на потрудилите се айдъли.
Но навярно свикнали вече с „градивността“ на забележките те не се впечатлиха толкова от тях, колкото от неудобните обувки, любезно предоставени им от модните стилисти на шоуто.
И как няма да се впечатлят като на цели три участнички – Шанел, Мария и Ана, направо им идваше да запратят токовете обратно към онези, които са им ги обули.

Стилистките приумици от понеделник, доведоха до неестетичното подаване на пръстчетата, на иначе сладката Шанел от пролетните й сандалки, до демонстративното събуване на Мария, която си попя боса по сцената, както и до това, че Ана бе така „високо извисена“, че буквално не можеше да направи и една крачка без някой да я придържа.
То бива мода, ама да излагаш момичетата на подобен резил си е цяло престъпление.
В повечето случаи, креативните стилисти се справят добре със стайлинговите решения, но започнат ли да оплескват пейзажа нямат спирка.
Доказателство за това е или безгласно поведена битка между модните стилисти от предаванията „Music Idol“ и „Пей с мен“, или безотговорното „блеене“, когато става дума за следене на дейността на конкуренцията.
И в двата случая издънката е налице и оправдания не се приемат.
Безумните стилистки грешки за една вечер взеха още две жертви – Севинч Ибрахим, половинката на Маргарита Хранова от „Пей с мен“, и миналогодишната айдълка и настояща беквокалистка на „Music Idol“ Преслава.
Двечките се появиха облечени в едни и същи рокли. Невъзможно, но факт.
Човек направо да почне да се чуди къде са им главите и...роклите на стилистите. Добре, че поне чорапогащниците на девойките бяха различни.
Слава богу, същата тази вечер на мястото си успяха да останат гръдните прелести на певицата Десислава от „Пей с мен“.
След като я бяха натъманили в едва-едва крепящо ги бюстие, си беше цял късмет, че не видяха бял свят пред половин България. А да спретнеш такъв „неудобен“ номер на една от най-известните изпълнителки у нас е въпрос или на подигравка, или на неконтрулируем фетиш.
Коментарите са излишни. Да се молим само следващия път, неведомите пътища на стилистките решения да не ни отведат до още по-фрапиращи съвпадения и съчетания.


Тагове:   мюзик,   мен,   кошмар,   Моден,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evadi
Категория: Забавление
Прочетен: 89939
Постинги: 48
Коментари: 35
Гласове: 39
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930